http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 18. syyskuuta 2014

Erikoisjoukot harjoittelivat invaasiota Tallinnan-laivalle



Suomen poliisin erikoisjoukot, rajavartialaitos ja puolustuvoimien sekä Viron poliisin erikoisjoukot suorittivat torstaina klo 12.00 invaasioharjoituksen Viking-Linen laivayhtiön Viking XPRS Tallinnan-laivalle.

Helsingin poliisi painotti vielä Twitterissä, ettei matkustajilla ole syytä huoleen.

Invaasioharjoituksessa käytettiin paukkupatruunoita, joten aseissa käytetyt luodit eivät olleet aitoja.

Vastaavanlainen harjoitus järjestettiin kaksi vuotta sitten Ahvenanmaalla Ruotsin poliisin johdolla.

 


Poliisijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan harjoituksessa Suomi ja Viro harjoittelivat yhteistoimintaa tilanteessa, jossa merellä on liikkuva uhka.

Mikähän tällainen merellä liikkuva uhka sitten mahtaisi olla? 
Jotenkin vaan jos pienelläkään intuitiolla miettiin Suomen ja Viron keskinäistä sotaharjoitusta kohdistettuna Suomalaiseen matkustaja-alukseen, niin Venäjään liittyvä sotaprovokaatio tai lavastettu terrori-isku itämerellä nousee heti mieleen.

Itse allekirjoittanut yritettiin myrkyttää tällä samaisella Tallinnan-aluksella helmikuussa 2011 ja vietiin siitä sitten B-suunnitelmana 4kk ajaksi suljetulle osastolle vangituksi nettikirjoittelun vuoksi.
Kynä (nettikirjoittelu/bloggaaminen jne.) kun on miekkaakin terävämpi väline tässä globaalissa informaatiosodankäynnissä, joten sitä voi meistä jokainen käyttää hyväksi omalla katsomallaan tavalla. 

Jokainen voi lukea vaikka näitä YLE:n viimeaikaisimpia uutisointeja Putin-trolleista, josta näkyy tämän valtaeliitin epätoivo käynnissä olevan informaatiosodan tappiokierteessä.