http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ranskan hallinto aloittaa laajan nettisensuurin


Eipä siinä kauan mennyt, kunnes sensuuri kirves alkoi heilumaan Ranskassa oikein toden teolla. Nimittäin ranskan hallinto alkaa tästä lähtien sensuroimaan kaikkia niitä nettisivuja, joiden epäillään tukevan terrorismia. 



Internet-sivujen sensuuriin tähtäävä laki lyötiin alulle vastikään ranskassa ja viime kuussa EU:n päämajassa Brysselissä laadittiin muistio, joka määrittää EU:n sisäisen internet liikenteen "terrorismille" altistuvaksi. Nyt sitten tämä EU:n oma nettisensuurijärjestö CTIRU kertoo jo estäneensä 72 000 internet-sivuille pääsyn ja tehneensä sen terrorismin vastaisen sodan nimissä.



Siihen ei siis tarvittu Ranskassa, muuta kuin Mossadin suorittama teurastus erään satiirilehden toimituksessa. Ottaen huomioon vielä sen, että eräs pilapiirtäjä sai potkut tästä kyseisestä Charlie Hebdo -lehden toimituksesta, koska piirsi Juutalaisista pilakuvia. Sen kun kuuluisi virallisesti olla vain muslimeille vinoileva lehti.



Lähde: https://firstlook.org/theintercept/2015/03/17/whats-scarier-terrorism-governments-unilaterally-blocking-websites-name/