perjantai 18. elokuuta 2017

Blackwater/Craft erikoiskoulutettu mies tappoi kaksi suomalaisnaista Turussa teräaseella



Turun keskustassa tapahtui tänään iltapäivällä verinen välikohtaus, kun maahanmuuttajataustainen mies alkoi riehumaan ison teräaseen kanssa Turun torilla. 

Hän iski yhtä lasta vaunuissa työntänyttä naista miekan kokoisella ja näköisellä teräaseella kaulaan. Nainen kuoli kadulle.

Muita uhreja olivat seitsemän sivullista, joista kolme on edelleen Turun yliopistollisessa keskussairaalassa teho-osastolla hoidettavana. 


Mutta paikalliset torilla olevat ihmiset lähtivät puukottajan perään ja ajoivat puukottajan torilta pois käyttäen mm. pesäpallomailoja aseena joita huhujen mukaan käytettiin (ns. vasen laiton) hyökkääjää kohtaan. Mutta vasta poliisin epäillyn jalkaan ampuma luoti pysäytti hyökkääjän.


Puukottaja työskentelee Craftille palkasotilaana

Tuntematon silminnäkijä näki epäillyllä USA:n yksityisarmeija ent. Blackwater/nyk. Craft tatuoinnin ja nämä tatuoinnit löytyy vain heiltä, jotka on tuon yksikön erikoiskouluttamia ammattisotilaita. Mutta näitä kouluttaa myös lähi-idässä Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Näin ollen tämä Turun tapaus on inside job, eli sisäpiirin keikka ja tämä puukottaja sai ison verirahan jostain Wall Streetin sijoituspankista. Joten silloin tämä puukottaja vain totteli käskyä ja alkoi leikkaamaan suomalaisten kurkkuja ennalta sovitusti.

Seuraavaksi Sipilän hallinto tuo sitten konepistoolimiehet Helsinginkin kaduille luomaan tätä globalistien toivomaa kriisi tilaa/tietoisuutta.

Toinen hyvin merkillinen juttu on että miksi poliisi ampui pääepäiltyä vain jalkaan. Kun vuosi sitten Oulussa riehunut kirveellä kaksi suomalaismiestä murhannut Somali kuoli poliisin luoteihin. 

Saksassa heilui myös mora muutama tunti sitten

Saksan, Dusseldorfissa heilui myös mora, jossa puukotettiin hengiltä 31-vuotias mies. Poliisi jahtaa nyt epäiltyä takaa.

Suursijoittaja George Soros on jo viimeiset pari vuotta looseissaan juonineet, että missä vaiheessa nämä jihadisti-operaatiot päästetään ns. tulille ja nyt näytti käyvän käsky kentällä.

Tämän entisen Blackwaterin (nyk. Craft) ammattitappajat toimivat vain palkkansa maksajien toimeksiannoista ja hirvittävintä tässä on se, että tämä Turun puukottaja ei ollutkaan mikään mielenterveydeltään seonnut muslmaami. Vaan hän on edelleen tämän yksityisen armeijan Craftin palveluksessa.

Wall Streetin rikolliset sijoituspankkiirit aikovat nyt lähi viikkoina näyttävästi ajaa poikkeustilan nopeutetulla aikataululla läpi Euroopassa.

Sillä Barcelona tuli eilen ja tänään Suomi... Sitten Saksassa heilui mora ja missä seuraavaksi ? 

Kaiken tämän takana nämä vallan sekä murhanhimoiset globalistit toivovat että he saisivat meidät Eurooppalaiset ihmiset pelkäämään niin paljon, ettemme me enää uskaltaisi kävellä kadulla. Joten sen vuoksi kadulle tuodaan seuraavaksi myös Helsingin kaduille nämä jo muualla mm. Pariisin ja Barcelonan katukuvassa nähnyt konepistoolimiehet.

Eli tämä poliisivaltio muka sitten turvaa meidän kansalaisten asemaa. Vaikka tämän poliisivaltion militarisoinnin tarkoituksena on vain viedä meidän perustuslaillisia oikeuksia pois. Koska Sipilän hallinto runnoo nyt nopeutetulla aikataululla tämän kansalaisten perusoikeuksia riisuvan tiedustelulain, johon tämä Craftille työskennellyt veitsimies antoi oikeutuksen.

Suomen sisäministeriö silti esittää edelleen ettei heillä ole tietoa oliko tämä Turun välikohtas terroriteko vai ei. 

Presidentti Sauli Niinistö sekä muu valtaeliitti taas aikoo jeesustella tästä Turun tapauksesta vielä useita viikkoja, jotta tämä eliitin toivoma maan sisäinen pelko pysyisi mahdollisimman kauan yllä. 

Mutta koska nämä elitistit itse ovat satanisteja ja käyttävät aina tuota vastakkaista retoriikkaa, niin tämän takia he aina toistelevat näiden valtionterroritekojen aikana kuinka tuolle pelolle ei saisi antaa valtaa. 

Vaikka he tarkoittavat juuri sitä päinvastaista, kuinka nämä eliitin psykopaatit toivoisivat kansalaisten pelkäävän yhä enemmän. Koska massiivisen pelon vallassa kansakuntia on paljon helpompi pitää ruodussa ja kurittaa lisää uusilla perusoikeuksia riisuvilla lakiuudistuksilla.


Pankkiirit hakivat Turun puukotuksella lisää muukalaisvihamielisyyttä sekä Suomen poikkeustilaa

Turun puukotuksen rahoittaneet pankkiirit hakivat tällä välikohtauksella ennen kaikkea lisääntyvää muukalaisin kohdistuvaa vihamielisyyttä Suomessa sekä lisäksi Suomeen tästä seuraavaa poikkeustilaa.

Mutta koska Suomi on tällä hetkellä näiden Craft yksityisarmeijoiden tappajien käsissä, niin se asettaa varsinkin KRP:lle puuttuvan palan. Koska KRP ei ole onnistunut karkoittamaan näitä lähi-idästä Suomeen 2015 maahanmuuttajien seassa tulleita ammattisotilaita sekä sotarikollisia. Tiedä vaikka tämä Turun sankari olisi yksi tästä 2015 syksyn lähi-idän jaostosta.

Mutta julkisuuteen saatetaan silti syöttää aivan valheellisia juttuja tästä tekijästä kertoen mm. että kuinka hän kärsi mielenterveydellisistä ongelmista tai oli saanut muka kielteisen turvapaikkapäätöksen. Mutta sitä ei kerrota että hän ei täällä Suomessa ollut kuin vain Craftin yksityisarmeijan mandaatilla ja hänellä oli täällä vain Turun operaatioon liittyvä murhapaikka.

Tämä tapaus on sen vuoksi erittäin poliittisesti arka, koska tämä Craft yhteys tullessaan julki saattaisi Suomen sekä USA:n ulkopoliittiset välit säröisiksi. Koska USA:n hallinto on sekaantunut käytännössä silloin Suomessa toteutetun poliittisen henkirikoksen toteutukseen. Vaikka tämä Craftin yksikkö toimii vain  näiden lapsikauppaa, huumekauppaa sekä asekauppaa harjoittavien sijoituspankkien salaisena yksityisarmeijana. Mutta NATO:n salaiset maanalaiset verkostot kuuluva tähän samaan monikansallisten yhtiön armeijoiden rikollisten sarjaan.

Lähteet: http://www.express.co.uk/news/world/842990/Dusseldorf-attack-man-stabbed-dead-in-shop-police-hunt-Germany-latest

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708182200336147_u0.shtml